goorbergh-installatiebedrijf-breda-slide-sanitair-1

Badkamer verbouwen in Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur e.o.

Installatiebedrijf v.d. Goorbergh is uw partner voor het verbouwen van uw badkamer en toilet. Wij zijn in te zetten voor zowel particuliere verbouwingen en nieuwbouw als voor utiliteitsprojecten. Onze zeer bekwame loodgieters en installateurs verzorgen de badkamerrenovatie van A tot Z, waardoor het gehele project handig is ondergebracht bij één bedrijf. Het plaatsen van sanitair, het aanleggen van leidingen, het aansluiten van elektra tot tegelwerk is bij ons in goed beheer. Wij zijn met name actief in de regio Breda, zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen.

Goorbergh-installatiebedrijf-Breda-afbeelding-naast-9

Badkamer verbouwen

In ons rayon hebben wij al menig badkamer voorzien van perfect werkend sanitair, strak tegelwerk en veel warmtecomfort. Als u contact met ons opneemt, komen wij altijd bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Oog voor de klant staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. Vervolgens ontvangt u altijd een scherpe en complete offerte. Als u de renovatie door ons laat uitvoeren, kunt u rekenen op een perfecte installatie van uw droombadkamer die van alle gemakken is voorzien.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact op. Wij verzorgen de renovatie van uw badkamer in Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen.

Neem contact opTop