goorbergh-installatiebedrijf-breda-slide-home-1

Installatiebedrijf v.d. Goorberg B.V. Breda

Installatiebedrijf v.d. Goorberg B.V. uit Breda is een autoriteit op het gebied van centrale verwarming, elektra, sanitair, klimaatbeheersing, loodgieterswerk en duurzame oplossingen. Met een team van goed opgeleide en ervaren installateurs, loodgieters, dakdekkers en elektriciens bieden wij de beste service en de hoogst mogelijke kwaliteit. U als klant staat bij ons centraal: wij denken graag met u mee en geven u altijd een eerlijk advies. Door onze doelmatige en compacte organisatievorm heeft u altijd direct contact met ons en kunnen wij flexibel inspelen op veranderingen in de markt.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op via onderstaande gegevens of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Voeg eventueel bijlagen toe

Contactgegevens

Brugsteen 4
4815 PL
Breda
076 - 541 2263
info@installatiebedrijfvdgoorbergh.nl

In verband met de bouwvakvakantie zijn wij vanaf vrijdagmiddag 21 juli tot en met zondag 20 augustus gesloten. Voor eventuele calamiteiten blijft een monteur aan het werk. Vanaf maandag 21 augustus is ons kantoor weer bereikbaar. In de tussenliggende periode kunnen onze vaste klanten – alleen in geval van spoedeisende storingen of ernstige lekkages – bellen met het storingsnummer wat u op ons antwoordapparaat te horen krijgt.

Top