goorbergh-installatiebedrijf-breda-slide-duurzaam-1

Specialist in duurzaamheid

Met onze kennis en ervaring ontzorgen wij u door het leveren van een turnkey oplossing. Een oplossing die bij draagt aan uw MVO doelstelling.

Duurzaam Ondernemen wordt steeds belangrijker: zonder duurzaam ondernemen geen duurzame samenleving en zonder duurzame samenleving geen toekomst.

Duurzaamheid betekent kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van u en uw medewerkers. Maar duurzaamheid werkt ook door in het maatschappelijk imago van uw onderneming. Het gaat om activiteiten die u vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie ontwikkelt. Activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet u verplicht. Dit noemen we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Goorbergh installaltiebedrijf Breda installateur duurzame energie

Wij kunnen u helpen!

Installatiebedrijf v.d. Goorbergh BV kan u helpen uw MVO doelstellingen te verwezenlijken. Wij  springen in op de veranderende behoefte in de energievoorzieningen voor woningen, bedrijven en overheidsgebouwen.

Wij onderscheiden ons door het leveren van een totaal oplossing. Eerst inventariseren wij de bestaande situatie, wij noemen dit de energiescan. Met de uitkomsten van de energiescan ontwikkelen wij een maatwerkoplossing die naadloos bij uw behoefte aansluit en berekenen wij uw besparingen.

Neem contact op


Lees meer over duurzame oplossingen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top