goorbergh-installatiebedrijf-breda-slide-zonnepanelen-1

Installatie en monitoring zonnepanelen in Breda, Etten-Leur, Prinsenbeek e.o.

Installatiebedrijf v.d. Goorbergh houdt zich al jaren bezig met duurzame installaties zoals zonnepanelen. De voorraad fossiele brandstoffen raakt immers op en ook de energiekosten worden steeds hoger. Daarentegen raakt zonne-energie nooit op en is het ook nog eens goed voor het milieu. Bovendien kunt u flink besparen op de energierekening. Samen met u vinden wij altijd de beste duurzame oplossing voor uw situatie. Onze installateurs staan voor u klaar in de regio Breda, zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen.

Zonnepanelen installatie

Douchen op zonnewarmte of televisie kijken met duurzaam opgewekte stroom? Het is mogelijk met zonnepanelen. Wij werken met het gerenommeerde merk Solar Frontier, één van de grootste leveranciers ter wereld op het gebied van zonlichtsystemen. De zonnepanelen hebben een hoog rendement, een mooi design, een uitstekende kwaliteit en een goede garantie. Installatiebedrijf v.d. Goorbergh komt graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie op het het gebied van zonlichtsystemen toe te lichten.

Goorbergh installaltiebedrijf Breda installateur zonnepanelen

Omvormers

De omvormersystemen van SolarEdge zorgen voor de hoogste opbrengst van uw zonnepanelen. Het systeem bestaat uit een omvormer en een reeks optimizers. Door ieder paneel van zijn eigen optimizer te voorzien, hebben schaduw en veel vormen van mismatch geen negatieve invloed meer op de gehele string zonnepanelen. Hierdoor wordt een optimale en hoge energie-opbrengst bereikt.


Monitoring

Wanneer u heeft geïnvesteerd in zonnepanelen, vinden wij het belangrijk dat u inzicht heeft in de prestaties. De SolarEdge monitoringsystemen meten constant de opbrengst in euro's, het aantal opgewekte kWh, de mate van milieubesparing en detecteren eventuele fouten of storingen.

Goorbergh installaltiebedrijf Breda vergoedingen zonnepanelen

Offerte aanvragen

Neem voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Wij installeren zonnepanelen in een brede straal rondom Breda, zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen.

Vraag offerte aanTop