Verlichting
Verlichting

Verlichting in huis en op kantoor

In de eerste plaats is verlichting functioneel, maar ook zeer bepalend voor de sfeer in huis. Wij kunnen een compleet lichtplan opstellen om uw gehele woning of kantoor te voorzien van de juiste verlichting. Het aanbrengen van nieuwe lichtpunten of inbouwspotjes behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Functionele verlichting voor kantoor

Voor een optimale werksituatie is goede verlichting onmisbaar. Zo mag het licht niet reflecteren in het beeldscherm en niet te veel zijn om vermoeide ogen te voorkomen. Vaak wordt TL-verlichting toegepast voor kantoren, maar met oog op te toekomst is het verstanding om te kiezen voor energiezuinige LED TL-buizen. Daarnaast zijn voor plaatselijke verlichting een bureaulamp, wandlamp of vloerlamp een goede oplossing.

Sfeerverlichting

In de woonkamer wordt televisie gekeken, ontspannen en gelezen. Het is dus belangrijk om verschillende soorten verlichting goed met elkaar te combineren. Wand-, tafel- en vloerlampen -eventueel voorzien van een dimmer- zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Gerichte spotjes, een plafondlamp of een leeslamp zorgen voor een optimaal zicht tijdens de avond.

Voor welke ruimte u ook verlichting nodig heeft, wij adviseren u graag. Indien nodig kunnen onze ervaren elektriciens stopcontacten en lichtpunten aanleggen zodat u precies de juiste sfeer kunt creëren.

Maak afspraakTop