goorbergh-installatiebedrijf-breda-slide-klimaatbeheersing-1

Installatie airco en ventilatie in regio Breda, Etten-Leur, Prinsenbeek e.o.

Klimaatsystemen kennen voor Installatiebedrijf v.d. Goorbergh geen geheimen. Wij werken dan ook samen met zeer vakkundige partners op het gebied van klimaatbeheersing. Het voordeel hiervan is dat u bij verschillende installatietrajecten één flexibel en deskundig aanspreekpunt heeft. Van een airco tot een ventilatiesysteem: de installatie nemen we volledig uit handen. Ook het onderhoud kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Ons werkgebied bestrijkt voornamelijk de regio Breda, zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen.

Ventilatie

Voor een gezond leefklimaat is goede ventilatie erg belangrijk. Met ventileren worden vocht- en schimmelproblemen voorkomen en van vieze kookluchtjes is eveneens geen sprake meer. Zeker in nieuwbouwhuizen, waar kieren en naden nauwelijks voorkomen, is het essentieel om een (mechanisch) ventilatiesysteem te laten plaatsen. Dit kan Installatiebedrijf v.d. Goorbergh uitstekend voor u verzorgen. Wij komen graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.

Goorbergh installaltiebedrijf Breda installateur airco

Balansventilatie met warmteterugwinning

Waar mechnische ventilatie alleen vervuilde lucht afzuigt, zorgt balansventilatie ook voor de toevoer van verse lucht. Vaak wordt dit systeem gecombineerd met een warmteterugwinunit. Met een warmteterugwinning installatie kan veel energie bespaard worden. Een wtw-unit onttrekt warmte uit de vervuilde afgevoerde lucht voor de voorverwarming van verse ventilatielucht. Deze lucht voelt bijna hetzelfde aan als de kamertemperatuur.

Airco

Altijd de juiste temperatuur in huis of op kantoor? Met de installatie van een airco is dit alle jaargetijden goed geregeld. Van een enkele airco voor in de slaapkamer tot een compleet aircosysteem voor het hele kantoor: wij zijn 100% thuis in de wereld van klimaatsystemen.


Onderhoud

Voor een optimale, energiezuinige en betrouwbare werking adviseren wij uw ventilatie- of aircosysteem goed te laten onderhouden. Hiervoor kun u Installatiebedrijf v.d. Goorbergh uitstekend inschakelen. Bekijk ons onderhoudscontract voor onze prijzen.

Offerte aanvragen

Neem voor meer informatie over airconditioning of ventilatie gerust contact met ons op. Wij geven u graag deskundig advies en maken een vrijblijvende prijsopgave. Voor de installatie van een klimaatsysteem staan onze installateurs voor u klaar in de omgeving van Breda, zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen.

Vraag een offerte aan

Goorbergh installaltiebedrijf Breda installateur ventilatie

Top