goorbergh-installatiebedrijf-breda-slide-loodgieter-1

Vakkundige loodgieter in Breda, Etten-Leur, Prinsenbeek e.o.

Heeft u een loodgieter nodig voor het aanleggen van leidingen, het monteren van afvoeren of het plaatsen van een zinken dakgoot? Denk dan eens aan Installatiebedrijf v.d. Goorbergh. Bij ons kunt u rekenen op een hoge kwaliteit van onze diensten en een eerlijke prijs. Wij helpen u graag bij diverse loodgieterswerkzaamheden in de regio Breda, zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen.

Leidingen en afvoeren aanleggen

Het aanleggen van water- of gasleidingen is specialistisch werk dat u het beste aan een ervaren loodgieter kunt overlaten, zoals Installatiebedrijf v.d. Goorbergh. Wij zorgen ervoor dat de leidingen netjes, lekdicht en bovenal veilig worden aangelegd. Ook het verleggen en repareren van leidingen is bij ons in goede handen. Verder plaatsen wij ook afvoeren ten behoeve van bijvoorbeeld (af)wasmachines.

Goorbergh-installatiebedrijf-Breda-afbeelding-naast-8

Zinkwerk

Bij ons is alles mogelijk op het gebied van zink. Zowel de levering van het plaatwerk als de montage en het zetwerk. Door de jarenlange ervaring kennen wij de kneepjes van het vak en zijn dan ook bij uitstek de juiste partij voor het verzorgen van uw professionele zinkwerk.

Offerte aanvragen

Of het nu gaat om de aanleg van water- of gasleidingen, het zetten van zink of het vervangen van uw dakbedekking: als deskundig loodgieter beheersen we het ambachtelijke loodgietersvak tot in de puntjes. Meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust eens contact met ons op als u woont in de regio Breda, zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout of Rijsbergen.

Vraag offerte aan


Lees meer over loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top