goorbergh-installatiebedrijf-breda-slide-infrarood-verwarming-1

(Biogenetische) Infraroodverwarming

De zon straalt lange infraroodgolven uit naar de aarde om de aarde te verwarmen. Ze vormen de basis van het leven op onze planeet. De infraroodstralen zijn volledig onschadelijk voor mens, dier en milieu.

Met de Lexin-verwarmingspanelen is het mogelijk om deze infraroodgolven op een biogenetische wijze te creëren. De warmte die door de infraroodgolven wordt afgegeven, zorgt voor een comfortabel gevoel alsof de zon in uw huis schijnt.

De Lexin-verwarmingspanelen hebben, naast comfort, nog meerdere voordelen:

  • Behoud van luchtvochtigheid (geen droge en stoffige lucht)
  • Geen rondzwevend stof
  • Het voorkomen van allergieën
  • Geen onaangename geuren
  • Vochtigheid binnen uw muren is verleden tijd, dit voorkomt schimmels en andere paddestoelen.

De warmtepanelen verwarmen, door het uitstralen van biogenetische infrarood, de massa (muren, vloer en plafond) en meubelen zonder risico’s op een lage temperatuur. De massa en meubelen accumuleren deze warmte, waardoor de warmte weer teruggegeven wordt aan de ruimte. Hierdoor ontstaat er een comfortabele warmte, waarbij het warmteverlies minimaal is.

Het geringe verlies van warmte zorgt voor een lager energieverbruik. Waar de meeste systemen gebruik maken van convectie (bijvoorbeeld radiatoren) die continue energie gebruiken, nemen de Lexin-verwarmingspanelen slechts 20 minuten per uur energie op om de temperatuur vast te houden.

Het besparen van energie zorgt direct voor een besparing op uw energierekening. Ook de installatie is relatief eenvoudig, waardoor de installatiekosten minimaal zullen zijn.
De panelen kunnen naar uw smaak en persoonlijke voorkeuren worden gedecoreerd. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende maten en 25 verschillende kleuren.

Meer informatie vindt u op www.save-heating.com

Neem contact op
Goorbergh installaltiebedrijf Breda infrarood panelen

Top