goorbergh-installatiebedrijf-breda-slide-bioverwarming-1

Pelletkachel zorgt voor duurzame verwarming

Installatiebedrijf v.d. Goorbergh uit Breda is gespecialiseerd in het plaatsen van pelletkachels. De pelletkachel is een verbrandingsoven die de voordelen van een houtkachel combineert met het gebruikersgemak van een gastoestel. Door de geavanceerde technologie wordt de uitstoot en vervuiling tot het minimum teruggebracht. Dit vormt de perfecte oplossing voor iedereen die zijn huis wil verwarmen met de meest duurzame methodes om het milieu te ontzien.

Houtpellets worden gemaakt van 100% houtzaagsel. Het houtzaagsel wordt samengeperst tot een cilindrisch staafje van rond 6 mm met een variabele lengte van 10 tot 25 mm. Vanuit de voorraadtank worden de pellets door de pelletkachel met een draaiende vijzel naar de vuurkorf getransporteerd en ontstoken door een gloeispiraal. De vrijgekomen warmte wordt door de warmtewisselaar van de pelletkachel onttrokken uit de verbrandingsgassen en overgegeven aan de omgeving.

Wilt u meer weten over pelletkachels of deze laten installeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn werkzaam in de regio Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen.

Neem contact op
Goorbergh installaltiebedrijf Breda installateur pellet verwarmig

Top