goorbergh-installatiebedrijf-breda-slide-verwarming-1

Installatie van radiatoren tot cv-ketel in regio Breda

Wij adviseren u graag bij de aanleg van centrale verwarming. Wenst u vloerverwarming of juist designradiatoren? Is de cv-ketel aan vervanging toe? U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw verwarmingswensen. Wij leveren te allen tijde maatwerkoplossingen en zorgen voor een nette, deskundige installatie. Installatiebedrijf v.d. Goorbergh is werkzaam in de regio Breda, zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen.

Dealer van Intergas en Nefit cv-ketels

Installatiebedrijf v.d. Goorbergh is dealer van Intergas en Nefit cv-ketels. Beide zeer betrouwbare en kwalitatief hoogstaande merken. Nefit is al meer dan 30 jaar met meer dan 30 miljoen verkochte HR-ketels het meest verkochte merk. Zekerheid en innovativiteit staat bij deze fabrikant hoog in het vaandel. Ook Intergas is een absolute pionier op het gebied van verwarming. Met een eigen ontwikkeling en productie levert Intergas producten en oplossingen volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Kijk ook eens in onze handige cv-ketel wijzer. Aan de hand van enkele vragen weet u direct welke toestellen geschikt zijn voor uw situatie.

Wij zijn uw partner voor:

  • w-installaties (werktuigbouwkundig)
  • lokale verwarming (gashaarden)
  • cv-installaties
  • LTV-verwarming (lage-temperatuur-vloerverwarming)
  • warmtepompen

Offerte aanvragen

Kortom, bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel, moet de centrale verwarming in zijn geheel vervangen worden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een warmtepomp? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte. Onze installateur zorgt voor een aangename warmte in de regio Breda, zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Rijsbergen.

Vraag een offerte aanTop